8/04 - Interactief verhaal

Bijgewerkt: 3 apr 2020

Hallo ik ben het vriendje van Bummie. Mijn naam is Fred. Ik heb gehoord dat Bummie bij jullie op bezoek is geweest. Hij vertelde dat hij goed geholpen is bij jullie. Ik heb ook een probleem ik verveel me verschrikkelijk nu we met zen allen binnen zitten. Willen jullie samen met mij spelletjes spelen. Zodat de tijd sneller gaat!


Inleiding spel 1: Ik ben een monster die houd van bling bling. Kettingen zijn mijn favoriet. Laten we er samen een maken.


Kijk naar het filmpje samen met mama en papa en maak zo een lange sliert. Je kan er een ketting van maken voor Fred of maak hem zo lang mogelijk. Je kan hem een meter en half lang maken zo weet je hoe veel afstand je moet houden van anderen. Voor het haken heb je twee bollen wol nodig.


Inleiding spel 2: soms wil ik eens helemaal anders doen dan de andere me vraagt of zegt! Laten we samen eens gek doen!


Tijd voor een spel! Zoek een vriendje die even wil meespelen. Dit kan je mama of papa, broer of zus zijn. Een van jullie is de leider. De bedoeling is dat de andere het totaal omgekeerde doet dan de leider. Als de leider lacht dan huilt de andere. Als de leider gaat zitten met de andere gaan staan. Speel dit zolang je wil.68 keer bekeken0 reacties

Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw

T.a.v. Speelplein Begijnenborre

Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek

speelplein@dilbeek.be

Dit project kwam tot stand dankzij Team Jongeren C&S, Team Kind C&S, Team Jeugd S&G, Team Kind- en Jongerenwelzijn en animatoren van Speelplein Begijnenborre.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok