• Tom

18/04 - Stempelen met groenten + ballonspelen

Hoi hoi lieve vriendjes, ik ben Lara het blauwe monstertje. Zoals jullie weten zit iedereen deze tijd in zijn huis. Ik vind dat wel leuk. Lekker lang in bed liggen, tv kijken en soms een beetje huiswerk maken. Maar er is ook iets wat helemaal niet leuk is in deze periode. Ik zie mijn monstervriendjes niet meer en ik mis ze ongelofelijk hard. Daarom heb ik beslist om hen te tekenen en boven mijn bed te hangen zodat ik altijd naar hen kan kijken als ik ze mis.


Opdracht 1: vraag aan mama of papa of je een paprika of aardappel mag hebben. Neem wat verf in je favoriete kleur. Belangrijk! Vraag aan een volwassenen om de groente te snijden voor je gaat stempelen. Dop de groenten in de verf en stempel op stof of een groot blad.

Hier ben ik weer het monstertje Lara. Ik wil jullie wat vertellen. Ik word grote zus. Mijn mama heeft enkele weken geleden een ei gelegd. Ik mag er soms al op babysitten. Het ei heeft felle kleuren en is GROOT.

Opdracht 2: vraag aan mama of papa of je een ballon (monster ei) mag hebben. Zij zullen deze opblazen voor jou. Probeer hem zo lang mogelijk omhoog te houden. De ballon mag niet vallen! Als dit goed gaat, kan je eens proberen te springen ondertussen of de grond tikken!3 keer bekeken0 reacties

Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw

T.a.v. Speelplein Begijnenborre

Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek

speelplein@dilbeek.be

Dit project kwam tot stand dankzij Team Jongeren C&S, Team Kind C&S, Team Jeugd S&G, Team Kind- en Jongerenwelzijn en animatoren van Speelplein Begijnenborre.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok