• Tom

18/04 - Kleutertennis + kabouterdans

Mis je al het sporten nu je geen turnen meer hebt op school? Dan is hier de oplossing voor jou. Vandaag gaan we tennissen! Je kan dit op verschillende manieren doen. Zoek een tennisraket en een tennisbal. Probeer de bal tegen een muur te slaan (beter niet in huis, maar bijvoorbeeld in de tuin). Als hij terug komt probeer je er nog eens op te slaan!

Je kan dit ook met vele andere voorwerpen doen, zoals een ballon. Probeer de ballon zo lang mogelijk omhoog te houden door er met de raket op te slaan. Of zoek kleine voorwerpen, zoals een pennenzak, die je op je raket legt. Kruip nu onder de stoelen en tussen de tafelpoten, zonder dat het voorwerp van de raket valt!Is dat tennissen toch niets voor jou? Dan hebben we hier iets anders voor jou; de kabouterdans. Die ken je toch wel? Zet de muziek maar lekker luid en dans erop los! Ken je hem toch niet, dan is dat geen probleem! Luister naar wat #KabouterPlop zegt, en doe hem na!
3 keer bekeken0 reacties

Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw

T.a.v. Speelplein Begijnenborre

Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek

speelplein@dilbeek.be

Dit project kwam tot stand dankzij Team Jongeren C&S, Team Kind C&S, Team Jeugd S&G, Team Kind- en Jongerenwelzijn en animatoren van Speelplein Begijnenborre.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok