• Tom

17/04 - Loopwedstrijd + Minigolf

Aangezien we nergens naartoe kunnen... , wat dacht van het idee om je eigen minigolfparcours aan te leggen? Dit kan heel simpel en het enige wat je nodig hebt is een stok om mee tegen het balletje te slaan (bijvoorbeeld de stok van een bezem), een leeg wc-rolletje dat als einddoel dient en zelfgemaakte obstakels. Dit kun je met alledaagse voorwerpen doen. Maak een bruggetje met boeken, slalom tussen de voorwerpen, smalle doorgangen door een gat in een doos te knippen, …

Naast het minigolven, kun je ook al het teveel aan energie kwijt in een loopwedstrijdje. Kies verschillende punten die je moet passeren, en bedenk verschillende hindernissen die je moet overbruggen. Kruip onder of over stoelen, tussen de tafelpoten, klim over de zetels, spring de trappen op, … Loop samen met iemand en zie wie eerst eindigt, of gebruik een timer en haal een zo kort mogelijke tijd.
2 keer bekeken

Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw

T.a.v. Speelplein Begijnenborre

Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek

speelplein@dilbeek.be

Dit project kwam tot stand dankzij Team Jongeren C&S, Team Kind C&S, Team Jeugd S&G, Team Kind- en Jongerenwelzijn en animatoren van Speelplein Begijnenborre.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok