• Tom

14/04 - Kunst- en modeplaneet

De kunstplaneet

We springen terug in ons ruimteschip en we vliegen verder. Wat zou de volgende planeet zijn waar we gaan landen? WOW, een kunstplaneet! Er hangen hier overal tekeningen, schilderijen, kunstwerken! Maar er is iets raar hier met de inwoners, ze gebruiken hun handen niet! Zouden ze ons dit kunnen leren? Maak een schilderij, tekening, kunstwerk door enkel je mond, neus, tenen, buik te gebruiken! Het zal niet makkelijk zijn maar we geloven in jullie! Je mag zeker een filmpje of foto doorsturen van het resultaat! Deel het met #speelpleinonline!


De modeplaneet

De tweede reis van vandaag gaat naar de modeplaneet. Al de inwoners hebben hier zo’n leuke kledij of maskers of bandanas! En weet je wat? Ze maken het helemaal zelf! Ze maken zelf een masker uit stof dat ze niet meer gebruiken of ze maken van een simpele witte t-shirt een kei coole t-shirt! Zijn jullie klaar om samen ons eigen coole kledij te maken?

Op YouTube kan je een video bekijken hoe je zelf een regenboogshirt kan maken. Klik hier om de video te bekijken! Geen paniek, als je geen textiel verf hebt kan je gewoon met stiften of verf werken. Laat je maar inspireren.

11 keer bekeken0 reacties

Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw

T.a.v. Speelplein Begijnenborre

Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek

speelplein@dilbeek.be

Dit project kwam tot stand dankzij Team Jongeren C&S, Team Kind C&S, Team Jeugd S&G, Team Kind- en Jongerenwelzijn en animatoren van Speelplein Begijnenborre.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok